To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Saturday, September 3, 2011

Mars Cheesecake...

Shireen email me masa bulan puasa. Nak order cheesecake for her boss and request for delivery. 
Dalam kesibukan menyiapkan order dan cookies raya, sempat gak DayBab selitkan order Shireen yang ini.

Alhamdulilah... cheesecake selamat DayBab deliver pada tuan nye.


Dua hari kemudian, DayBab terima panggilan dari Mrs. Jaya. Alhamdulilah, panggilan talipon yang membakar semangat. Mrs. Jaya sangat menyukai cheesecake itu... 

She... herself had been indulging the cheesecake all by herself. Kata nye... nasib baik lerr bula puasa. So, hubby dia bawak balik and rezeki dia tuk makan and enjoy the cheesecake...


Thank you, Shireen for your support and faith in me...

Interested in ordering...?? Kindly email me at daybabdelectable@gmail.com for more info.

2 comments:

Mama Safiyyah said...

Akak!!!! kitorang tak tau pun wife dia suka sangat kek tu....dia tak cerita pun hehehehhehe

mmg best kek akak......raya hari tu pun belum sampai petang dah habis kat umah shireen.....

thank you kak :-)

DayBab said...

Akak pon suspen gak masa dia call tu... ingatkan ada apa-apa ke... Alhamdulilah, dia suka!!!

thank you, dear for your support!!! i really appreciate it...