To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Thursday, June 16, 2011

Sticky Roll...

Suatu malam yang boring, DayBab telah ber-fb. Ternampak pulak, Kak Azlin post gambar Sticky Rolls nie... waduhhh, sungguh menggugat keimanan ku.

Apa lagi, esok nye... DayBab nekad tuk buat Sticky Rolls nie memandangkan barang-barang pon dah ada kat rumah. 
DayBab start mengadun jam 3 petang... perap and all, pukul 7 lebih baru boleh makan. Dalam proses tu, rumah bau harum semerbak... sungguh best!! 

Terus berkobar-kobar nak buat roti pulak lerr lepas nie...!


Nie lerrr rupa nye Cinnamon Roll yang baru kluar dari oven. Bau memang mengancam... tak sabar nak ngap..!


Tengok tu, betapa ia mengugat keimanan kita. Nie belum tuang Goo nye lagi... 
Chocolate chip nye... pastu cinnamon sugar... waduhh!


Nie pulak bila dah tuang Goo... memang sungguh tak tahan.


Nikamti lerrr... Kalau nak try buat, cuba click kat link Kak Azlin yang kat atas atau yang kat sini.
Rugi kalau tak cuba... bukan susah pon. Senang aje!!!

Selamat mencuba... 

No comments: