To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Monday, August 9, 2010

Blueberry Cheesecake + Fresh Strawberries

Pada suatu petang, masa tengok message... tetiba ada yang order blueberry cheesecake. Request nak letak strawberries kat atas nye. Siap kasi gambar sample.

Ok... blueberry cheesecake nye, insya-Allah senang nak buat. Tang strawberry tu, nak kena tengok stok. Kalau ada yang besar cun... yang comel nie, akhirnya jadi macam yang kat atas. Ini lah hasilnye!

Sedaya upaya mencuba untuk menghasilkan kek seperti yang diminta. Malah DayBab yang over-over men-decorate cake tu macam buat untuk diri sendiri.

And malam tadi, dapat sms dari yang meng-order... mereka sungguh berpuas-hati dengan cake yang diterima. Kek yang sedap katanya.. Alhamdulilah.

Thank you very much... atas kepercayaan yang diberikan!

No comments: