To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Monday, July 19, 2010

Lemon Poppy Seed Muffins

Petang Ahad yang dibasahi dengan hujan... ingatkan nak tido and rehatkan badan. Malangnye, mata ini tak mahu jugak lelap. Check bahan-bahan kat dapur tu, cukup semua nye. Apa lagi, DayBab pon mulakan operasi. Menyukat, mengadun dan membakar... Lemon Poppy Seed Muffins. Recipe dari Dorie Greenspan.

Buku Baking - From my home to yours, hadiah dari Auntie Tin. Thank you very much!!! Memang banyak resipi yang best-best kat dalam nye. Slowly, DayBab akan cuba satu per satu resipi yang ada...


Ini lah dia, muffin yang DayBab bake semalam. Tekstur yang lembut... ditambah dengan poppy seed. I love the mix taste of the muffin plus the icing... yummmmyyyyy....

Waktu petang minum teh,
Jangan lupa makan dengan lemon poppy seed muffin...

2 comments:

Wiz said...

Yg bersalah dtg mengadap.

Daybab, kak wiz masih pegang lagi your hadiah kemenangan. Sorrryyyy. Weekend ni dtg la PWTC k. You can collect your prezzie there k. Muahs

DayBab said...

hehehehehehe... insya-Allah, kalau tak ada apa.. saya datang tuntut hadiah!!