To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Wednesday, June 3, 2009

Am The Lucky One...

Me, being Kak Wiz's biggest fan... bila on aje internet pagi nie dah terbaca hedline Kak Wiz, terus aje click. Wow, the person that hit the 50,000 count akan menang hadiah...!!
Apa lagi, DayBab pon dok tunggu depan PC sambil click dan click...
Masa keluar gi lunch jap, DayBab dok rushing makan and hoping that tak sampai lagi ke angka ajaib tu. So, duduk aje kat tempat DayBab... terus click kat blog Kak Wiz. Alhamdulilah, belum sampai lagi...
DayBab pon, click dan click lagi. Akhirnya, DayBab lah the lucky person... hehehehehehe.

So, cepat-cepat DayBab ambik gambar dan hantar email ke Kak Wiz. Insya-Allah, DayBab akan dapat hadiah dari Kak Wiz dalam masa kurang lebih 12 hari lagi....
Yuhuuuuuuuu... am so happy and excited!!!


4 comments:

plainmum said...

usaha tangga kejayaan!
syabas & tahniah!

DayBab said...

plainmum --> hehehehehehe... kita berjaya!!!

Wiz said...

Ha ha ha MAria, sorry la hadiah ny abelum sampai lagi kan. Tunggu ye Maria. Dah ada dah cuma belum gi amik je lagi. Sabar itu juga tangga kejayaan. he hehe

DayBab said...

kak wiz --> tak pe... nasib baik kami sabar menunggu... kalau tak, serang ur house!!
wakakakakakaka...