To place your order or for more info, kindly email us at daybabdelectable@gmail.com... sms or whatsapp us @ 012-612 8708

Wednesday, October 29, 2008

The Making of SeleNa's BirthDay Cake....

Last Saturday was Selena's Birthday.
DayBab decided to bake a cake for Birthday Gurl. Theme kali nie ialah Butterfly. The whole week DayBab dok browsing gambar Butterfly. Dan ini lah hasilnye.... DayBab buat dengan bantuan my sis - dia yang dok berdeco kek tu and di supervise oleh Mak Long...
-Kek yang telah dipotong... Belum disapu ganache lagi... Ada yang tak dapat nak teka bentuk apa kah ini... -

- Antara hiasan deco yang digunakan tuk kek ini....-


- Kek yang hanpir siap -

- Ini lah hasil nye.... Birthday Cke tuk Selena yang berbentuk Butterfly... -

Daybab ingin mengucapkan terima kasih tuk semua yang membantu dalam penghasilan kek ini. Terutama nya pada my sis and Mak Long... I hope Birthday Gurl suka ngan kek ini.....

2 comments:

Farrah MF said...

Cantikkkknya!!! Tak tido malam kalau dapat birthday cake macam ni =)

DayBab said...

farrah mf --> thank you... Daybab pon tak tido malam nak buat kek nie... Alhamdulilah, Birthday Gurl suka kek nie!!